Renhållningen Kristianstad skyltar om efterhand

Renhållningen Kristianstad byter ut sina skyltar efterhand som det behövs. Först ut var återvinningscentralen i Åhus.

I Åhus hade Renhållningen Kristianstad ett gammalt skyltsystem och hade behov av att komplettera med fler, därför beslutade man sig för att införa det nordiska skyltsystemet där först. 

- Vi skyltade endast om i Åhus till att börja med. Vi har två återvinningscentraler som är nyare och har vårt egna koncept som är för nytt att byta ut. Vi införde därför först i Åhus och håller just nu på att skylta om på vår minsta återvinningscentral i Degeberga också, som har ännu äldre skyltar. På sikt kommer även återvinningscentralen i Tollarp att få nya skyltar, berättar Mathilda Gylling, kommunikatör på Renhållningen Kristianstad. 

Läs mer om arbetet och se fler bilder

24 Aug 2022 News